• 1
  • 2

Wat doen we?

Wij verzorgen de begeleiding van evenementen op verkeerstechnisch vlak. Veelal zijn het evenementen met een sportief karakter zoals wielerwedstrijden, marathons, triatlons en andere prestatietochten. Echter, ook behoren de begeleiding van optochten, motoren in groep, defilés en toertochten van wielerverenigingen tot de mogelijkheden.

Onze leden doen dit op basis van vrijwilligheid, maar door een gedegen opleiding en training is er sprake van een semi-professionele aanpak. Kwaliteit en veiligheid zijn voor ons een absolute must. Al onze motorrijders zijn ervaren motards, hebben kennis van verkeerswetgeving en van gedragsregels in wielerwedstrijden, beschikken over een UCI-vergunning en dragen steeds de verplichte motorkledij.

Wij kunnen dus een totaalpakket aanbieden voor alle evenementen waar organisatoren en/of media een beroep kunnen doen op: piloot motard, freelance fotograaf, tijdsopname, seingevers op de motor, regulatoren, enz.

Wij kunnen uw evenement ook beveiligen met onze assistentiewagen. Dit voertuig is volledig uitgerust om te worden ingezet als rode of groene vlag.

Ons eigen digitaal radionetwerk laat toe tijdens het evenement te communiceren met alle motards. We kunnen tevens toestellen ter beschikking stellen van de organisator.

We kunnen u ook helpen met het digitaliseren van uw parcours, het aanmaken van gps-files, ...

Op elke vraag pogen wij een pasklaar antwoord te bieden, aan u om ons te contacteren!

Bij vragen: contacteer ons en wij helpen u vrijblijvend verder!

Contact: Chris Van Cleven - voorzitter

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel. : 0475/42 79 49